Bemutatkozás

1980 óta arra törekszünk, hogy a szakértelmünkkel és elkötelezettségünkkel teret hódítsunk a minőségi húsipari termékek palettáján. A ZOLLAI Baromfi- és Húsfeldolgozó Kft. ma már a hazai szálloda- és vendéglátóipar exkluzív beszállítója.

Termékeink megtalálhatóak a hazai és külföldi kis- és nagykereskedésekben. Válogatott alapanyagainknak, a gondos, egyedi feldolgozásnak köszönhetően a Zollai termékek a legmagasabb minőségi, valamint a legkifinomultabb ízlésbeli kihívásoknak is megfelelnek. A ZOLLAI Baromfi- és Húsfeldolgozó Kft. kezdettől fogva a folyamatos fejlődésre, megújulásra törekszik. Az alapanyagok kiváló minőségét a több évtizedes termelői és beszállítói tapasztalatunk biztosítja.

Termékeink palettája folyamatosan bővül: a friss baromfi termékek (kacsa, liba, csirke, pulyka, tyúk) mellett feldolgozott termékeink között megtalálhatók a különféle kolbászok, sonkák, főtt, füstölt, pácolt termékek, májasok, májkonzervek, pástétomok és a kedvelt, magyar specialitásnak számító sült liba- kacsamáj.

Ma a fogyasztók egyre gyakrabban követelik meg, hogy csak olyan élelmiszerek kerülhessenek kereskedelmi forgalomba, amelyek az elvárható, megszokott élvezeti- és tápérték mellett maximálisan biztonságosak is. Ennek érdekében 2001-től a nemzetközileg elismert HACCP-minőségbiztosítási rendszert alkalmazzuk.

A ZOLLAI Baromfi- és Húsfeldolgozó Kft. stratégiája a kiváló termékeken, az elérhető árakon, a gyors, megbízható kiszállításon alapul, miközben nemcsak a fogyasztók elégedettségét célozza meg, de fenntartja a tulajdonosok, a munkatársak, a társadalom és a környezet érdekeinek egyensúlyát is. Célunk, hogy szakértelmünkkel és elkötelezettségünkkel mind Magyarországon, mind külföldön tovább erősítsük szerepünket a minőségi húsipari termékek piacán. Így lesz egészségesebb, ami finom!

ZOLLAI BAROMFI- ÉS HÚSFELDOLGOZÓ KFT. MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI RENDSZERE

Üzemünk a sok éve kiválóan működő belső minőségbiztosítási rendszere mellé 2001. júniusában, bevezette a HACCP élelmiszerbiztosítási rendszert. A két rendszer együttes működése szavatolja a beszállított, illetve feldolgozott alapanyagok, a kiszállított és értékesített késztermékek kiváló minőségét.