Kategóriák
Kosarad

Blog - vendégváró RSS Feed

Apr 15 Libamáj pástétom Szarvasgombával vendégváró falatként
ZollaiKft 0 3226
A hűtőszekrényből való kivétel után hagyjuk a terméket szobahőmérsékleten kb. 30 percet. Ekkor a termék aromája a melegedés hatására felerősödik és a pástétom kenhetővé válik. Amennyiben inkább vágni..
Jun 15 Füstölt kacsamell falatok
ZollaiKft 0 2693
A füstölt kacsamell filéket a vákuumcsomagolásukban betettem a fagyasztóba 4-6 órára, hogy könnyű legyen szeletelni. Kivétel után levettem a vákuumcsomagolást és bőrével felfelé fordítva nagyon éles k..
Aug 03 Sült Libamáj darabok libazsírban bagetten
ZollaiKft 0 2979
A pecsenye libamájból készült termékünk egy intenzív magyaros (de nem paprikás), enyhén majorannás ízvilágot képvisel. Ideális azoknak akik szeretik a libazsíros kenyeret megbolondítani egy kis fűszer..
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)