Minőségbiztosítás
A fogyasztók alapvető elvárása, hogy csak olyan élelmiszerek kerülhessenek kereskedelmi forgalomba, amelyek az elvárható, megszokott élvezeti- és tápérték mellett maximálisan biztonságosak is. Ennek érdekében vállalkozásunk 1990 óta működtet élelmiszerbiztonsági rendszereket.
Az elmúlt 30 évben a különböző hatósági, vevői és fogyasztói igények fejlődésével azonosulva folyamatosan fejlesztjük az élelmiszer minőséget és biztonságot ellenőrző rendszereinket.
- 1990-től saját fejlesztésű minőségbiztosítási eljárást működtettünk
- 2000 óta folyamatosan kiemelkedő szinten megfelelünk a vevőink auditjain
- 2001-ben vezettük be a most már alapvetőnek számító HACCP rendszert
- 2003-ban megkaptuk az Európai Uniós engedély számunkat, a HU-402-EK ovál pecsétet
- 2010-ben megkaptuk a hatósági engedélyt baromfi feldolgozás mellé a sertés-, marha- és vadfeldolgozásra, valamint készételgyártásra
- 2015 óta pedig folyamatosan kiemelt minősítéssel IFS Food szabványt működtetünk