Kategóriák
Kosarad

Blog RSS Feed

Aug 10 Sült, Marinádozott Csirkecomb
ZollaiKft 1 4205
Marinádozott csirkecomb sütés Amikor nincs kéznél a párolt csirkecomb vagy csak egyszerűen több időm van a vacsora elkészítésére előveszem a fagyasztóból a marinádozott csirkecombot, melyet szintén n..
Nov 04 Pljeskavica Hamburger
ZollaiKft 1 3662
Eredeti horvát recept alapján készített pljeskavicánk hamburgerben tálalva. Sütéshez szükségünk lesz egy grill rácsra/tárcsára vagy egy serpenyőre és indulhat a sütés. lépés: a fagyasztott húspogá..
Nov 11 Sült Kacsacomb gyorsan, egyszerűen
ZollaiKft 1 9204
Vajpuha, ropogós bőrű sült kacsacomb percek alatt egyszerűen! Mi már elvégeztük a munka nagy részét, a kacsacombot csak ízlésünknek megfelelő szintre meg kell pirítani és kész is van. Kezdő háziasszo..
Jun 15 Ínyenc bőségtál
ZollaiKft 0 5392
A pástétomokat hűtő hideg állapotukban óvatosan az üveg széle mellett körbe vágtam egy vékony késsel és kifordítottam az üvegből, majd tetszőleges darabokra felvágtam. A füstölt kacsa és libamell filé..
Apr 17 Sült Csirkecomb gyorsan, egyszerűen
ZollaiKft 0 3826
Ízletes sült csirkecomb percek alatt egyszerűen! Mi már elvégeztük a munka nagy részét, a csirkecombot csak ízlésünknek megfelelő szintre meg kell pirítani és kész is van. Kezdő háziasszonyoknak is t..
Apr 17 Sajtos grill kolbász Osztrák recept alapján
ZollaiKft 0 6932
Az eredeti osztrák recept alapján készült sajtos grill kolbászunkat magas Ementáli sajt tartalommal készítjük, mely jellegzetes íze igazán különlegessé teszi a terméket. Varázsoljunk bécsi vásári han..
Apr 15 Libamáj pástétom Szarvasgombával vendégváró falatként
ZollaiKft 0 3893
A hűtőszekrényből való kivétel után hagyjuk a terméket szobahőmérsékleten kb. 30 percet. Ekkor a termék aromája a melegedés hatására felerősödik és a pástétom kenhetővé válik. Amennyiben inkább vágni..
Jun 15 Füstölt kacsamell falatok
ZollaiKft 0 3492
A füstölt kacsamell filéket a vákuumcsomagolásukban betettem a fagyasztóba 4-6 órára, hogy könnyű legyen szeletelni. Kivétel után levettem a vákuumcsomagolást és bőrével felfelé fordítva nagyon éles k..
Aug 03 Sült Libamáj darabok libazsírban bagetten
ZollaiKft 0 3806
A pecsenye libamájból készült termékünk egy intenzív magyaros (de nem paprikás), enyhén majorannás ízvilágot képvisel. Ideális azoknak akik szeretik a libazsíros kenyeret megbolondítani egy kis fűszer..
Aug 10 Pljeskavica
ZollaiKft 0 5233
Eredeti horvát recept alapján készített pljeskavica, egyszerűen paradicsom salátával. Sütéshez szükségünk lesz egy grill rácsra/tárcsára vagy egy serpenyőre és indulhat a sütés. lépés: a fagyaszto..
Oct 26 Sült csülök gyorsan, egyszerűen
ZollaiKft 0 4026
Igazán szaftos, ropogós bőrű sült csülök gyorsan és egyszerűen! Mi már elvégeztük a munka nagy részét, a sertés első csülköt csont nélkül csak ízlésünknek megfelelő szintre meg kell pirítani és kész ..
Tételek: 1 - 11 / 11 (1 oldal)