Blog - gourmet RSS Feed
0
7352
A pástétomokat hűtő hideg állapotukban óvatosan az üveg széle mellett körbe vágtam egy vékony késsel és kifordítottam az üvegből, majd tetszőleges darabokra felvágtam.
A füstölt kacsa és libamell filé..
0
9471
Az eredeti osztrák recept alapján készült sajtos grill kolbászunkat magas Ementáli sajt tartalommal készítjük, mely jellegzetes íze igazán különlegessé teszi a terméket.
Varázsoljunk bécsi vásári han..
0
6205
A hűtőszekrényből való kivétel után hagyjuk a terméket szobahőmérsékleten kb. 30 percet. Ekkor a termék aromája a melegedés hatására felerősödik és a pástétom kenhetővé válik.
Amennyiben inkább vágni..
0
5177
A füstölt kacsamell filéket a vákuumcsomagolásukban betettem a fagyasztóba 4-6 órára, hogy könnyű legyen szeletelni. Kivétel után levettem a vákuumcsomagolást és bőrével felfelé fordítva nagyon éles k..
0
5792
A pecsenye libamájból készült termékünk egy intenzív magyaros (de nem paprikás), enyhén majorannás ízvilágot képvisel. Ideális azoknak akik szeretik a libazsíros kenyeret megbolondítani egy kis fűszer..
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)