Kategóriák
Kosarad

Rólunk

1980 óta arra törekszünk, hogy a szakértelmünkkel és elkötelezettségünkkel teret hódítsunk a minőségi húsipari termékek palettáján. A ZOLLAI Baromfi- és Húsfeldolgozó Kft. ma már a hazai szálloda- és vendéglátóipar exkluzív beszállítója.

Termékeink megtalálhatóak a hazai és külföldi multinacionális cégek éttermeiben és jelenleg azon dolgozunk, hogy a magyar lakosság számára is bármikor közvetlenül elérhetővé tegyük őket. Válogatott alapanyagainknak, a gondos, egyedi feldolgozásnak köszönhetően a Zollai termékek a legmagasabb minőségi, valamint a legkifinomultabb ízlésbeli kihívásoknak is megfelelnek. A ZOLLAI Baromfi- és Húsfeldolgozó Kft. kezdettől fogva a folyamatos fejlődésre, megújulásra törekszik. Az alapanyagok kiváló minőségét a több évtizedes termelői és beszállítói tapasztalatunk, valamint a legmagasabb szinten képzett szakembereink tudása biztosítja.

Termékeink palettáján megtalálhatók a különféle főtt, füstölt, pácolt termékek, prémium grill kolbászok, májkészítmények és magas libamáj tartalmú pástétomok valamint az éttermek által már több, mint 10 éve kedvelt kényelmi ételek, melyeket közvetlenül a lakosság számára most teszünk elérhetővé.

A ZOLLAI Baromfi- és Húsfeldolgozó Kft. stratégiája a kiváló termékeken, a legmagasabb szintű élelmiszerbiztonságon, az elérhető árakon, a gyors, megbízható kiszállításon alapul, miközben nemcsak a fogyasztók elégedettségét célozza meg, de fenntartja a tulajdonosok, a munkatársak, a társadalom és a környezet érdekeinek egyensúlyát is. Célunk, hogy szakértelmünkkel és elkötelezettségünkkel mind Magyarországon, mind külföldön tovább erősítsük szerepünket a minőségi húsipari termékek piacán.

Így lesz egészségesebb, ami finom!