Kategóriák
Kosarad

Blog - gourmet RSS Feed

Apr 17 Sajtos grill kolbász Osztrák recept alapján
ZollaiKft 0 1847
Az eredeti osztrák recept alapján készült sajtos grill kolbászunkat magas Ementáli sajt tartalommal készítjük, mely jellegzetes íze igazán különlegessé teszi a terméket. Varázsoljunk bécsi vásári han..
Jun 15 Ínyenc bőségtál
ZollaiKft 0 2032
A pástétomokat hűtő hideg állapotukban óvatosan az üveg széle mellett körbe vágtam egy vékony késsel és kifordítottam az üvegből, majd tetszőleges darabokra felvágtam. A füstölt kacsa és libamell filé..
Apr 15 Libamáj pástétom Szarvasgombával vendégváró falatként
ZollaiKft 0 1544
A hűtőszekrényből való kivétel után hagyjuk a terméket szobahőmérsékleten kb. 30 percet. Ekkor a termék aromája a melegedés hatására felerősödik és a pástétom kenhetővé válik. Amennyiben inkább vágni..
Jun 15 Füstölt kacsamell falatok
ZollaiKft 0 691
A füstölt kacsamell filéket a vákuumcsomagolásukban betettem a fagyasztóba 4-6 órára, hogy könnyű legyen szeletelni. Kivétel után levettem a vákuumcsomagolást és bőrével felfelé fordítva nagyon éles k..
Aug 03 Sült Libamáj darabok libazsírban bagetten
ZollaiKft 0 821
A pecsenye libamájból készült termékünk egy intenzív magyaros (de nem paprikás), enyhén majorannás ízvilágot képvisel. Ideális azoknak akik szeretik a libazsíros kenyeret megbolondítani egy kis fűszer..
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)