Kategóriák
Kosarad

Blog - gyors vacsora RSS Feed

Aug 10 Sült, Marinádozott Csirkecomb
ZollaiKft 1 2513
Marinádozott csirkecomb sütés Amikor nincs kéznél a párolt csirkecomb vagy csak egyszerűen több időm van a vacsora elkészítésére előveszem a fagyasztóból a marinádozott csirkecombot, melyet szintén n..
Nov 04 Pljeskavica Hamburger
ZollaiKft 1 1857
Eredeti horvát recept alapján készített pljeskavicánk hamburgerben tálalva. Sütéshez szükségünk lesz egy grill rácsra/tárcsára vagy egy serpenyőre és indulhat a sütés. lépés: a fagyasztott húspogá..
Nov 11 Sült Kacsacomb gyorsan, egyszerűen
ZollaiKft 1 7139
Vajpuha, ropogós bőrű sült kacsacomb percek alatt egyszerűen! Mi már elvégeztük a munka nagy részét, a kacsacombot csak ízlésünknek megfelelő szintre meg kell pirítani és kész is van. Kezdő háziasszo..
Apr 17 Sült Csirkecomb gyorsan, egyszerűen
ZollaiKft 0 2185
Ízletes sült csirkecomb percek alatt egyszerűen! Mi már elvégeztük a munka nagy részét, a csirkecombot csak ízlésünknek megfelelő szintre meg kell pirítani és kész is van. Kezdő háziasszonyoknak is t..
Aug 10 Pljeskavica
ZollaiKft 0 3348
Eredeti horvát recept alapján készített pljeskavica, egyszerűen paradicsom salátával. Sütéshez szükségünk lesz egy grill rácsra/tárcsára vagy egy serpenyőre és indulhat a sütés. lépés: a fagyaszto..
Oct 26 Sült csülök gyorsan, egyszerűen
ZollaiKft 0 1139
Igazán szaftos, ropogós bőrű sült csülök gyorsan és egyszerűen! Mi már elvégeztük a munka nagy részét, a sertés első csülköt csont nélkül csak ízlésünknek megfelelő szintre meg kell pirítani és kész ..
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)