Kategóriák
Kosarad

FÜSTÖLT LIBACOMB VÁKUUMCSOMAGOLÁSBAN 350 g

FÜSTÖLT LIBACOMB VÁKUUMCSOMAGOLÁSBAN 350 g
Új Népszerű
FÜSTÖLT LIBACOMB VÁKUUMCSOMAGOLÁSBAN 350 g
4,831 Ft
Nettó ár: 3,804 Ft
Ár hűségpontokban: 4831
  • Elérhető darabszám: 12
  • Jutalom pont: 114
  • Cikkszám: KE000FU000NY00000034
  • Egység ár: nettó10868 Ft/kg

Lehetséges választások

Terméktulajdonság
Termék rövid leírása Kizárólag 1. osztályú alapanyagból, hagyományos pácolással, bükkfa füstön készült füstölt libacomb vákuumcsomagolásban. A füstölt comb bőre aranybarna, míg húsa élénk vöröses, enyhén szárított. A bükkfa füst aromája kellemesen érződik a terméken, ahogyan a természetes fűszerek ízharmóniája is. A szárított, érlelt sonkákhoz hasonlóan (pl. serrano vagy pármai sonka) nyersen hajszálvékonyra szeletelve vagy bármilyen főtt étel alapanyagaként is ajánljuk a fogyasztását.
Összetétel Bőrös libacomb (96,1 %), étkezési só, természetes fűszerek, dextróz, antioxidáns (E301), tartósítószerek (E252, E250), természetes füst.
Tápérték információ
Származási ország Magyarország
Tárolási feltételek 0- +10 °C között, hűtőben ajánljuk tárolni az optimális állomány érdekében. Rövidebb szállítás, maximum szobahőmérsékletig nem okoz problémát bontatlan csomagolásban a terméknek. Ebben az esetben azonban enyhe zsírkiválás lehetséges a termék felületén.
Egyéb termék információ Az állatvédelmi előírásoknak megfelelően töméses hízlalásból is származhat az alapanyag.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód

Gondosan válogatott 1. osztályú alapanyagokból készítjük füstölt termékeinket kézműves technológiával, mely kimagasló minőséget biztosít a fogyasztó számára. Több héten keresztül, kézi bedörzsöléses technikával szárazon pácoljuk és érleljük a melleket speciális természetes fűszerekben melyek csodálatosan kiemelik a kacsa- és a libamell filék igazi aromáját. Páckeverékünk nem tartalmaz mesterséges színezéket és ízfokozót sem.

Miután a mell filé elérte a tökéletes pácérettséget eredeti bükkfa füstön valódi füsttel füstöljük az igazi kellemes, de nem markáns füst íz eléréséig, míg a bőre aranybarna a húsa pedig bordó lesz.

Füstölés után aromazáró csomagolásba helyezzük a melleket, hogy aromájuk a lehető legtovább megmaradjon. Felbontás után ebbe a tasakba javasoljuk a mell visszahelyezését, ha azonnal nem kerül elfogyasztásra.

Mivel ezek a termékek hagyományos pácolással/sózással készülnek, mely alatt az eredeti súlyuk egy részét vízveszteség formájában elveszítik, valamint a hagyományos füstölés során további tartósítási eljáráson is átesnek így hónapokig jól tárolhatóak hűtve, és rövidebb szállítás sem okoz problémát nekik maximum szobahőmérsékletig, becsomagolva.

Javasoljuk azonban a hűtve tárolást, mivel a kacsa- és a liba mellfilén található vékony zsírréteg könnyebben megolvad/megfolyik a csomagolásban, mely esztétikailag nem optimális.